lauantai 19. maaliskuuta 2016

Niitä oli yksitoista

juu, yksitoista oli. Mutta eihän kellään voi olla yhtätoista. Kymmenen on paljon parempi. Yksi lähti kirpparilaatikkoon. Siis kakkuvuokia. Neliskulmaisia on vain yksi. Mutta kun lautaset on pyöreitä.

Ihan tämän päivän kunniaksi maustekakku Minna Canthin tapaan, resepti löytyy K-ruoka.fi sivulta. Kuohukermaa, sokeria, siirappia, voita. Hyvää on.


1 kommentti:

  1. Niin. Ihmisellä voi olla kaikenlaista kertyneenä MONTA. Sitten se rupeaa siivoamaan ja huomaa, että sillä on esim. kakkuvuokia. Samanlaisia just vaikkapa viis. Ja sitten se miettii, että mitä ihmettä mä teen näillä, kun mä en edes leivo. Eikä meillä kukaan muukaan leivo. Ja kun mulla on toi silikonivuoka, joka on kaikkein paras, jolla mä leivon, JOS mä joskus satun saamaan jonkun kohtauksen ja päätän pelastaa pelastaa perheen pahasta. Ja leipoa. Niin kuin esim. jouluksi taatelikakun. Ainakin jo kolmena jouluna. Tai neljänä. Se taateli on vieläkin jossain tuolla kaapissa. Kun eihän sellainen äklömakea mihinkään pilaannu. Jaiks.
    Nyt on yksi...tuota...pöllökakkuvuokka ja kaksi erilaista pöllömuffinsivuokaa. Olisitko arvannut?

    Näyttää muuten hyvältä toi kakku. Ja ihan hyvin mahtuu pyöreälle lautaselle, vaikkei olekaan pyöreä. Harmi kun sun luo on niin pitkä matka.

    VastaaPoista