lauantai 10. marraskuuta 2012

Neuleliivi

Jatkamme sarjaa epäonniset neuleet
Langat ostin joskus vuosia sitten luultavasti Joen Langasta ja jos en ihan väärin muista niin ostin langat juuri tähän tarkoitukseen, eli liivi oli jo silloin tarkoitus neuloa.

Ei mitään mielikuvaa siitä mistä ohjeen nappasin, ravelrystä varmaankin löysin. Liivi on muuten 2 oikein 2 nurin mallineuletta, mutta vyötäröllä on kuvassa näkyvä punos (?) ja helmassa nurjien silmukoiden kohdalla langankierroilla reiät.

Saattaa olla että neuloin viime vuonna, ehkä.

Ja sitten alkoi vaikeudet. Ensinnäkin koko voisi olla vähän isompi (tai minä pienempi), toisekseen vetoketju aiheutti ongelmia. Mä olen nyt kolmannen kerran ommellut siihen vetoketjun ja enkä enää tahtoisi purkaa sitä pois. Se meinaa kupruili ja pullisteli ja teki kaikkea muuta ihmeellistä, mutta ei asettunut nätisti paikalleen. Ei se vieläkään ole täydellinen, mutta mä en enää osaa laittaa sitä paremmin.  Liian vaikea homma minulle :-(


Ja onhan tuo värikin aika outo, mutta käyhän se hyvin muistien paitojen kanssa (jos sen joskus kehtaan vaan päälleni laittaa).

2 kommenttia:

  1. Ihana tuo punis. Minä muuten ompelin kerran vetoketjun neuleeseen. Ompelin ensin intiannauhaa vetoketjun alle pitkällä ompelutikillä, ja sain kuin sainkin keljun ilman kupruja.

    VastaaPoista
  2. Kaunis kuvio vyötäröllä. Kivoja myös nuo joulupistelyt tuossa edellisessä kirjoituksessa.

    VastaaPoista