sunnuntai 4. marraskuuta 2012

Bonnes herbes eli rikkaruohoja ristipistoina

Viime tammikuun toiseksi viimeinen ristipistohullutus valmistui


Rikkaruohoja ja kirjaimia De Fil en Aiquille toukokuun 2007 lehdestä.


Kun sain tämän kankaan, ihastuttavan vihreäruudullisen (kuvasta poiketen hyvin raikas vaalean vihreä), niin tiesin heti mitä siihen pitää pistellä. Lehdessä mainittiin tämän pistelyajaksi 20 tuntia, minulla taisi mennä jokunen enemmän...  


Tuosta kuvasta ei ehkä niin huomaa, mutta noissa isoissa vihreissä rikkaruohohässäköissä on sekä kokonaisia että puolikkaita ristipistoja ja välissä myös ristipistottomia kohtia.


Mutta mitä mä tälle nyt teen? Miten minä tämän viimeistelen? Tähän kun tuli "pikkuinen" moka, "joku" laski väärin...3 kommenttia:

 1. Hauska vihreä piristys marraskuun keskelle! Olet saanut paljon aikaiseksi.

  VastaaPoista
 2. Hauskan ja pirtsakan näköinen! :) Niukaksi jäi juu saumavara, toivottavasti keksit keinon viimeistelyyn. Ei tuohon sitten saisi ommeltua lisäkaistaletta jostain kankaasta ja sitten kun "kehykset" ois paikoillaan, miettis loppuviimeistelyn?

  Mulla on kans hieman ongelmia, kun pitäis tehdä kolmesta työstä yhteisviimeistely ja viimeisin olikin kankaalla "väärin päin" (samoin päin kuin kaks aikaisempaakin) ja täten myös melkoisen reunassa. Saa nähdä kuinka käy. Jää vielä hetkeks odottamaan totuutta...

  VastaaPoista
 3. Onpa kiva pistely, ehkäpä tyynyksi, laitat nättiä nauhaa reunan peittämään...

  VastaaPoista