torstai 30. elokuuta 2012

Houkutus, aamunkoi ja muut

Neljän kirjan sarja on luettu. Elokuvia en aio katsoa, koska kirjojen perusteella luomani mielikuvat eivät niissä luultavasti toteudu. Kirjat oli ihan OK, mutta Bellan käyttäytyminen tympäisi joskus aivan vietävästi...

Nyt on menossa Ajan pyörä. Ja siihen kuluukin aikaa jokunen kuukausi, koska olen lukenut sarjan kirjat 0 ja 1 ja reilut 20 on vielä jäljellä. Ja joka kirjassa taitaa olla vähintään 50 sivua. Tänään haen kirjastosta kirjat 2 ja 3.

Ensin tuntui etten onnistu lukemaan noita kirjoja, mutta kun sitkeesti menin vaan eteenpäin, niin johan alkoi kiinnostamaan. Jossain vaiheessa vaan tuli mieleen Taru sormusten herrasta. Ajan pyörä -sarjan kirjoittajalla Robert Jordanilla on täytynyt olla tosi mojova mielikuvitus, sen verran hulppeita on tapahtumat. Ja kun niissä ei ole mitään "tavallista". Noh, hevoset taitavat olla ihan normaaleja :-)

1 kommentti:

  1. Kyllä ne Twilight -sarjan leffatkin on ihan hyviä. Tosin täytyy myöntää etten ole lukenut niitä kaikkia kirjoja. Itse sain myös juuri muutaman kirjan tuota Ajan pyörä -sarjaa, ja lukemistahan niissä kyllä olisi pitkäksi aikaa.

    VastaaPoista