sunnuntai 6. tammikuuta 2013

Järjestystä

Emmulin blogin haasteen innoittama kuva 


Hyllyn päällä koreissa on valmiit, mutta viimeistelemättömät ristipisto- ja neuletyöt ja pari korjausta odottelevaa itse tehtyä laukkua. Niissä on ennen ollut neulelangat, mutta kun olen nyt neulonut kaikki langat pois, niin vapautuivat tähän käyttöön.

Ylimmällä hyllyllä vasemman puoleisessa korissa on DMC:n langat Clas Ohlsonilta ostetuista pilkki (?) laatikoissa numeroittain järjestettynä. Minulle oikein hyvä ja sopiva tapa, kun oikea lanka löytyy helposti ja nopeasti. Oikean puoleisessa korissa on ristipistokankaat, muutama pistelyä odottava malli sekä jokunen neuleohje.

Keskimmäisellä hyllyllä vasemmassa reunassa on lokerikko jossa on erilaisia koristenappeja ristipistojen viimeistelyyn ja nauhoja samaan tarkoitukseen. Sen päällä on pahvilaatikko, jossa on jotain pikkusälää esim.lahjoiksi tms. Pahvilaatikon olen saanut jokunen vuosi sitten ristipistovaihdossa, siinä on kannessa olevassa reiässä pistelty työ. Napit ovat hyvin tuossa lokerikossa näkyvillä ja saatavilla, mutta nauhat on ongelma. Nauhojen säilytykseen on saatava uusi ratkaisu. Keskellä olevassa korissa on mm. laukun kahvoja, purkkeja, jotka odottavat ristipistotyötä kanteensa, korttipohjia, helmiä yms. Oikean reunan vihreässä kassissa on nypläystarvikkeet: nypylät, langat, nuppineulat. Kassin olen saanut joskus aikoja sitten ristipistovaihdossa, kiitos "VR".

Alimmalla hyllyllä vasemmassa reunassa on ristipisto/neule/nypläys/ompelukirjoja. Keskellä on puikot ja koukut, alla olevassa muovilaatikossa pyöröpuikot ja vihreässä kääryleessä sukkapuikot ja virkkuukoukut. Hyvä ja toimiva ratkaisu puikoilleni. Muovilaatikossa on pahvilaput joihin on kirjoitettu koko ja siihen on kuminauhalla kiinnitetty kaikki saman kokoiset puikot. Vihreä-valkoinen kääryle on muinainen palmikkoneuleharjoitustyöni, josta olen tehnyt pussukan jolla kuljettaa tekeillä olevaa käsityötä esim. käsityötapaamiseen. Oikean reunan mapissa on ristipistolehtiä.1 kommentti:

  1. Fiksut säilytyssysteemit. Kiitos tuosta Clas Ohlson -vinkistä!

    VastaaPoista